HANDELSBETINGELSER HOS SPORT X

SPORT X SOM ALMENNYTTIG FORENING:

Sport X Aarhus er etableret som en forening med det formål at give alle interesserede i gadeorienteret idræt uanset alder, køn, nationalitet og færdigheder mulighed for at dyrke idræt og deltage i foreningens fællesskaber. Alle, der går ind for foreningens formål, kan blive medlem. Man er medlem af foreningen,
når medlemskabet er registreret og medlemmet betaler kontingent.

Foreningen drives til dagligt af en bestyrelse samt frivillige ud fra foreningens vedtægter og medlemmernes interesse.

GENERELLE OPLYSNINGER: 

Sport X
Helsingforsgade 27
8200 Aarhus N
CVR nr.: 41410353
Telefon: 61 75 11 17
E-mail: hej@sportxaarhus.dk

BETALING

Sport X modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

ABONNEMENTSVILKÅR

Aftalens indgåelse
Abonnementsbetingelserne gælder for alle typer af vores abonnementer. Ændringer i navn, adresse, e-mail eller betalingsoplysninger skal ændres via din konto på vores hjemmeside. Brug dit personlige login og password tilsendt per mail umiddelbart efter din tilmeldelse til at logge ind på din medlemsprofil. Spørgsmål eller andet kan henvendes skriftligt til Sport X på hej@sportxaarhus.dk.

Abonnementsperiode og opsigelse
Aftalen er gældende fra den dag, hvor du indgår abonnementsaftalen, og fortsætter til du opsiger abonnementet, eller ved manglende betaling. Abonnementet kan opsiges når du ønsker det, med øjeblikkelig virkning, du binder dig ikke for noget ved Sport X. Dog skal abonnementet opsiges inden vi har trukket betaling for den næste månedsopkrævning. Der er ikke mulighed for, at få refunderet eller fortryde et abonnementskøb. Opsigelse skal ske via din egen konto side via vores website her: https://sportxaarhus.dk/min-konto/ eller skriftligt til Sport X på hej@sportxaarhus.dk.

Hvornår vil min abonnementsbetaling blive trukket?

Betaling for dit abonnement vil blive trukket umiddelbart efter din tilmelding til Sport X og du vil få adgang til vores Facebook community, så snart du har klikket på linket i en af de første bekræftelsesmails vi sender til dig. Beløbet, der bliver trukket, vil være det beløb, der matcher den abonnementsløsning du har bestilt. Pengene bliver trukket den dag, din ordre bliver accepteret i vores system jf. den dato, du har oprettet dit abonnement og indenfor 48 timer derefter.

Betaling

Betaling for dit abonnement trækkes på dit betalingskort samme dag eller indenfor 48 timer, som vi modtager din ordre. Fysiske pakker afsendes via PostNord. Kvittering for hvert køb via betalingskort fremsendes pr. email. Ellers kan der altid via din konto på Sport X opnås adgang til ordrehistorik, kvitteringer samt abonnementsinfo, se mere på din konto. Hvis betaling ikke sker senest ved forfald kan Sport X uden varsel ophæve abonnementsaftalen.

Ændring af betalingsoplysninger på dit abonnement

Såfremt du får nyt betalingskort eller du under andre omstændigheder ændrer betalingsoplysninger, er det vigtigt at du går ind på din profil og ændre dine oplysninger: https://sportxaarhus.dk/min-konto/. Hvis du ikke ændrer dine oplysninger, vil Sport X ikke have mulighed for, at trække betaling for din ordre, og du vil dermed ikke fortsat have adgang til at træne på Sport X eller modtage dine varer. Hvis du er i tvivl er du meget velkommen til, at kontakte os på hej@sportxaarhus.dk. Alternativt kan du slette dit abonnement og oprette et nyt med de korrekte kortdata.

LEVERING

Sport X tilstræber at afsende fysiske ordre indgået indenfor 2-5 hverdage. Kontakt vores kundeservice på hej@sportxaarhus.dk ved spørgsmål eller tvivl.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Sport X vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Sport X
Christen Købkes Gade 7, 1. th.
8000 Aarhus
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på hej@sportxaarhus.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Sport X
Christen Købkes Gade 7, 1. th.
8000 Aarhus C

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hej@sportxaarhus.dk